Monday, 18 January 2016

Kenali Warna Kain

Bismillah

Lepas aku berkecimpung dalam perniagaan tudung dan shawl ni, baru aku tahu,
Banyak betul wey nama-nama warna kain yang ada. Kadang-kadang ada nama tu, aku nak sebut pun sampai terbelit lidah..haha

Bila dah dapat ilmu kena kongsi kan..
So, meh aku nak kongsikan nama-nama warna kain yang wujud ni.












tada...terkejut tak..
betul tak aku cakap, memang super banyak, kan..
Jadi untuk readers especially the guy, selamat mengenali dan mengecam ya.
Nanti-nanti kalau bini/bf/adik/kakak engkorang cakap warna tu cantik warna ni cantik, xde la engkorang ternganga je ,,

1 comment:

Puteri Damia said...

tq for the info..