Monday, 23 May 2016

Flask Power Root Pearl Kacip Fatimah Coffee

Bismillah

Aku nak review satu flask yang boleh didapatkan percuma dengan pembelian 2 pek besar pearl kacip fatimah power root.


Serius aku cakap, flask dia memang best. Walau kau isi air panas yah tahap macam mana pun, still tak akan ada rasa haba bila kau pegang flask ni.

Saiz dia, lebih kurang 200ml air yang yang boleh masuk.

Boleh digoncang, ringan dan boleh bawa kemana sahaja.

Bagi readers yg nak beli tu boleh la ke cawangan jualan power root yg berhampiran. Sangat disarankan.

Aku beli benda ni kat econsave yong peng. Cepat2 selagi stok masih ada 🙊😋


2 comments:

Ellyna Baby said...

Sy nk juga tpi tk ada dah sadih nye 😭

Izzati Ishak said...

boleh cuba cari kat tempat lain. chaiyok hehe